• Shiro Abyhanga - indisk huvudmassage

  Ayurvedisk huvudmassage är en effektiv behandling som förstärker hårets tillväxt, avlägsnar smärta, värk och stress i huvud, nacke och skuldror.

  Pris: 550 kr (ca 45 min)

 • Sattvisk Abyhanga - indisk helkroppsmassage

  Behaglig mjuk massage i ett överflöd av varm olja som har tillsatts med eteriska oljor som är personligt utvalda efter din situation.

  Pris:1 200 kr (ca 2h)

 • Shirodhara - indisk behandling med varm oljestråle i pannan

  En varm oljestråle strömmar över panna och hjässa i 20 minuter. Lugnar och balanserar det centrala nervsystemet. Stillar sinnet vilket gör att nervsystemet kan släppa gammal stress. Behandlingen ger ro och ökad mental klarhet.


  Pris: 550 kr (ca 45 min)

 • Klassisk massage

  Klassisk svensk massage är en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig skön avkoppling.
  Regelbunden massagemotverkar trötthet, smärta, dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mer rörlig och mjukare.

  Pris: 395-695 kr (30 min-60 min)

 • Revolving

  En massageteknik där jag som terapeut behandlar dina muskelgrupper i hela kroppen, ej massage på specifik muskel utan jag jobbar med hela kroppen.
  En behandling där du får ligga på olika sätt på behandlingsbänken och byte av position minst 4 ggr.

  Pris: 695 kr (ca 1h)

 • Hot Stone massage

  Massagebehandling med varma lavastenar, eterisk olja som är uttagen till just dig!
  Hot stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande. Massagen löser upp spänningar och minskar stress och de eteriska oljorna förstärker processen.

  Pris 750 kr (ca 50 min)

 • Indisk Kristallmassage helkropp inklusive ansiktsbehandling

  En unik och underbar kristallmassage som ges över hela kroppen och ansiktet. Behandlingen stimulerar och balanserar chakrasystemet (stora energicentra på kroppen)
  Behandlingen börjar med Garshan torrborstning för att aktivera hudens känslighet för kristallerna och göra huden len och silkesmjuk. Med laserstavar i kristall och chakrastenar för att öppna energiflödena i kroppen får du en massageupplevelse utöver det vanliga. Chakraoljorna öppnar dina sinne och stenarna tar dig på en inre resa.

  Pris: 1 200 kr (ca 2h)

 • Marmabehandling en ayurvedisk behandling för ökad livsenergi

  En marmabehandling upplevs som mycket behaglig och samtidigt stark berörande mentalt. Denna behandling kan vara till stor hjälp när du känner att du behöver få mental balans i ditt liv.
  Jag jobbar med speciell utvald marmaolja som appliceras lätt på marmapunkterna på din kropp, från hjässan till fötterna.
  Vad är en marmapunkt? Marmapunkter är speciella punkter på huden eller under huden som transporterar meddelanden till de inre organen. Receptorerna omvandlar dessa stimuli till nervimpulser som färdas genom meridianerna via CNS.
  OBS! Behandlingen ges ej till gravida före v 16. Ej heller första dagen på menstruation.

  Ord.pris 1 200 kr ca 2h (inklusive samtal)
  950 kr ca 1,5h.

 • Ayurvedisk Hälsovägledning

  Lär känna dig själv!
  Att komma till rätta med obalanser innebär att människan lär känna sig själv. Ayurveda fungerar bäst som förebyggande för att rätta till obalanser i din kropp innan de utvecklas till sjukdom.
  I en hälsovägledning tar jag reda på din kroppskonstitution, din blandning av Vata, Pitta eller Kapha i den fas av livet där du befinner dig nu. Tillsammans går vi igenom din livsstil, dina matvanor, jag gör en undersökning av tungan, naglarna, ögonen samt pulsavläsning mm. Fokus ligger på att sättet du lever nu ska vara i harmoni med din matsmältning, kropp och sinne.

  Pris: 1 200 kr (ca 2h)

 • Ansiktsmassage

  Rengöring, peeling, massage av dekolletage, hals, huvud och ansikte.

  Pris: 395 kr (huvudmassage ingår ej) 30 min

  495 kr 40 (min) inklusive huvudmassage

 • Fotmassage

  Rengöring, peeling, massage.

  Pedikyr/fotbehandling: som ovan samt klippning av naglar och filning av hälar. (obs ej medicinsk fotvård, ej nagellack)

  Pris: Endast fotmassage
  395 kr (ca 30 min)

  Fotbehandling 595 kr (ca 50 min)

 • Handmassage

  Rengöring, peeling, massage.

  Pris: 250 kr (ca 20 min)