Sattvisk abyhanga

Sattvisk Abyhanga betyder oljeinsmörjning på sanskrit.

 

Behaglig mjuk massage i ett överflöd av varm olja som har tillsatts med eteriska oljor som är personligt utvalda efter din situation. Hela kroppen masseras, även fötter, tår, fingrar, händer, huvud och öron.

 

Till massagen använder jag varm mognad sesamolja, mognad sesamolja går på djupet och löser upp slaggämnen. Eteriska oljor tar jag ut utifrån din aktuella situation. Genom att tillföra eteriska oljor så stärks effekten och förmågan att väcka cellminnena i kroppen och oljorna hjälper kroppen att reducera olika obalanser.

 

Förutom ovanstående beskrivna effekter, förbättrar den funktionen i leder och muskler samt blod- och lymfcirkulationen.

 

Massagen balanserar framförallt Vata, som är orsaken till de flesta moderna sjukdomar i vårt samhälle och ges med fördel flera gånger som en behandlingsform.

Kan även ges enstaka gånger för njutbarhetens skull, naturligtvis till alla kroppstyper, Vata, Pitta & Kapha en fantastisk massage där du inte blir trött efteråt som du kan bli av annan massage.

Du blir serverad en god kopp te efteråt. Se till att du har tid för dig själv efter behandlingen och tillåt dig att bara vara.

Ta gärna på dig oömma kläder och något att ha på huvudet för att ej kyla ner dig när du går hem.

Tidsåtgång: ca 2h

Ord.pris 1 200 kr