Indisk kristallmassage

Jag masserar hela kroppen, även tår, fötter, fingrar, händer, ansikte och öron. Kroppen torrborstas med en silkesvante för att få igång energin, jag arbetar med en sida av kroppen i taget och börjar med baksidan.

Efter torrborstning så masserar jag in din kropp med varm sesamolja, lätta fina rörelser, därefter använder jag mig med bergskristaller och ädelstenar på dina energipunkter (sk marmas). Kristallstavarna och de olika ädelstenarna (chakrastenar) öppnar upp energiflödet i kroppen, vilket ger en massageupplevelse utöver den vanliga. Marmaoljorna hjälper till att öppna sinnena och stenarna ger en djup inre upplevelse.

Jag lägger ut stenarna enligt chakrasystem och använder mig utav marmaoljor på dina chakran. När vi kommer till ansiktet gör jag en ansiktsrengöring först.

Behandlingen tar ca 2h och effekterna av behandlingen kan komma efter, eller under natten eller dagarna som följer. Jag rekommenderar dig att inte planera in något efter behandlingen. Ge dig tid att bara vara i ditt egna space och ta det lugnt. Tillåt energierna att göra sitt och låt det som kommer upp få utrymme och tid. Denna massage är Vata-balanserande som har en djupt transformerande, stärkande och balanserande effekt på energiflödet.

Muladhara - rot chakrat

Svadisthana - sacral chakrat

Manipura - solarplexus chakrat

Anahata - hjärt chakrat

Visshudda - hals chakrat

Ajna - tredje ögat chakrat

Sahasrara - kronchakrat

Ordet chakra är sanskrit och betyder hjul. Man kan likna ett chakra vid en virvelvind av energi med två öppningar lokaliserade på fram och baksidan av kroppen. Sammanlagt finns det 108 energicentra i kroppen, vilka benäms marmapunkter.

Ta gärna med dig oömma kläder att ta på dig efter massagen, gärna något att ha på huvudet, så att du inte kyler ner dig efteråt.

(Behandlingen görs ej på gravida eller första dagarna på din mens).

 

Efter massagen serveras du en god kopp te.

Ord.pris 1 200 kr

 

Bokning gör du via mobil 0728-570657, via mail e-post@cederveda.se

eller monicacederholm@hotmail.com