Marmabehandling

Ayurveda vägen till balans i kropp & sinne!

Marmabehandling är en unik djupgående behandling som med lätt fingerberöring stimulerar kroppens energipunkter/marmapunkter som förenar och balanserar kropp, sinne o själ. Jag använder speciella marmaolljor (eteriska) på punkterna, utvalda efter en ayurvedisk konsultation och pulsdiagnostik.

Marmaoljorna går in i huden och påverkar energiflödet i kroppen. Blockeringar löses upp så att energin kan flöda fritt i kroppen. Varje andetag för dofterna från de eteriska oljorna direkt in till varje cell där de aktivt verkar. Vid behov kan varje behandling börja med en kortare hälsovägledning och ev med ett samtal omkring tankar och värderingar, vilket gör att behandlingen har möjlighet att snabbare lösa upp fysiska och psykiska blockeringar samt stagnationer, som våra tankemönster skapar. När tankemönster löses upp slappnar kroppen av och öppnar upp för en mer djupgående läkning.

För djup och bestående effekt rekommenderas 2-3 eller mer behandlingar i tät följd, gärna inom en vecka. Effekten blir att behandlingen börjar på en allt djupare nivå vid varje behandling. Därefter kan en ny behandling vänta ca 3-4 veckor och låta kroppen stabilisera sin nya energi.

Under en längre tidsperiod kan en till två behandlingar i månaden hjälpa till så att läkningsprocessen fortgår, framförallt när det behövs större förändringar och vid långvarig stagnation i kropp, sinne o själ (känslor).Gamla vanor både fysiska o psykiska behöver tid för att förändras helt.

Efter en marmabehandling ge dig själv: 

-utymme att vila, gärna flera dagar, låt kroppen stabilisera sitt nya energiflödet.

-var i tystnad o om möjligt i enskildhet.

-lyssna inåt

-vistas i naturen, gärna nära vatten.

-drick rumstempererat vatten eller varmt vatten 1 1/2 - 2 liter/dag.

-ät närande och varm nylagad och lättsmält mat (typ grönsakssoppa)